Nyt website

Nyt website på vej inden længe. 

Nyt website på

.. vej inden længe! 

 

OfficeLab erhvervsnetværk

“Vi tror på, at netværk er nøglen til øget vækst og værdi”

Som medlem af OfficeLabs erhvervsnetværk får du adgang til et stort tværfagligt netværk af ressourcer, relationer og kompetencer. Vi arrangerer hvert kvartal 8 netværksarrangementer, hvor en hovedtaler fortæller, underviser eller inspirerer om et forudbestemt emne. Det kan eksempelvis være en lejer, der har ekspertise indenfor digital markedsføring eller en ekstern taler der kan inspirere mere bredt. Af eksterne talere har vi bl.a. haft besøg af Niels Villemoes, Soulaima Gurani og Mads Øvilsen.

Nogle arrangementer er rettet mod socialt samvær og team building mens andre er mere inspirerende og vidensdelene. Alle netværksmøder afsluttes med faciliterede netværksrunder, hvor du får mulighed for at møde forskellige virksomheder og brancher og diskutere dagsordenens emner. Du finder oversigten over kommende arrangementer i vores kalender i menuen til højre.

Tag aktiv del i netværket og styrk din forretning.

 

Om officelab erhvervsnetværk

Vi netværker på tværs af virksomheders størrelser, etableringsstadier og faglige felter. Vi skaber en unik ramme for vidensdeling - hvor alle opnår en erhvervsmæssig merværdi.

BLIV MEDLEM

Skriv til Susanne Flintholm for mere info om medlemskab, og hør, hvordan vores VENSI-netværk kan hjælpe dig.

TILMELD NYHEDSBREV

Følg med i, hvad der sker i dit netværk og på Kirstinelund her!

Bindings- og kontingentbetingelser

Kontingent faktureres kvartalsvis forud.

Binding kun i det kvartal, du har modtaget faktura for. Vil du opsige dit medlemskab, skal det ske inden udgangen af et kvartal.

Det håber vi naturligvis ikke, at du gør.